Házirend

 

 1. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők. Korai beköltözés: amennyiben a vendégház üres, úgy 5.000 Ft ellenében 9 órától is elfoglalható a vendégház. Késői kiköltözés: amennyiben a vendégház üres, úgy 5.000 Ft ellenében 16 óráig lehet elhagyni a vendégházat. 16 óra utáni kiköltözés esetén teljes nap árát számítjuk fel!
 2. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére, Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
 3. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A későbbi távozásért 5000 Ft-ot számolunk fel.
 4. Háziállatot tilos engedély nélkül a vendégházba bevinni.
 5. A vendégházban, szobákban lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 6. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zár cserét a szállásadónak megtéríteni.
 7. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 8. A Vendégházakban ill. azok területén csak a meghirdetett létszámig tartózkodhat vendég, ez a Nagyház esetében 10 fő, a Kisház esetében 6 fő, a Patakparti ház esetében 4 fő. Rendezvények tartása mindegyik Vendégházban tilos.
 9. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak. Amennyiben a tartózkodás alatt a szállással kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 10. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 11. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozócsendrendet illetően! Este 10 óra és reggel 7 óra között minden típusú hangoskodás, zajkeltés szigorúan tilos!
 12. A vendégházba történő be- és kijutást a szállásadó biztosítja a kulcsok átadásával.
 13. A szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 14. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket.
 15. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor a vendégházban kérjük ne hagyjanak mosatlan edényt ill. szemetet!
 16. A vendégház tisztán kerül átadásra – az ott tartózkodás ideje alatt a vendégház tisztán tartásáért a vendég a felelős.
 17. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben történik. Amennyiben azok megtelnek, kérjük az udvaron lévő szeméttárolóban helyezzék el azokat!
 18. A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyeljenek! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt kérjük ne tegyenek be! A rezsót ne hagyják áram alatt, amikor használaton kívül van!
 19. Kérjük tartsák tiszteletben a természetet és a környezetet! Kérjük ne szemeteljenek, dohányzás esetén a hamut és a csikkeket gyűjtsék össze!
 20. Kérjük ne háborgassák a vadon élő állatokat!
 21. Kérjük ne etessék a kerti tóban található halakat
KÖSZÖNJÜK, HOGY ODAFIGYELÉSÜKKEL ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKKEL SEGÍTIK A VENDÉGHÁZ BIZTONSÁGOS ÉS HOSSZÚTÁVÚ ÜZEMELTETÉSÉT. KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK!