Nagyház

A Börzsönyliget Vendégház kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az aktív kikapcsolódás részeként a pihenés is nyugodt, csendes környezetben, kényelmes módon történjen.

A vendégek a ház elkülöníthető szobáit, légtereit (földszinti két hálószoba, nappali illetve tetőtér) és a rendelkezésre álló egy- és kétszemélyes ágyakat rugalmasan, a saját igényeiknek megfelelően tudják elosztani. 

Az ágybetétek és matracok kiválasztásánál a kényelem mellett törekedtünk az egészséges és higiénikus fekvőfelületek kialakítására.

Tiszta ágyneműt és személyenként két törülközőt biztosítunk a vendégek részére.

Felszereltség

 

  • A 90 m2-es VENDÉGHÁZ téliesített, fatüzelésű kályhával és egymástól független, elektromos radiátorokkal ellátott, így egész évben komfortosan lakható.
  • Hálószoba 1: 2 db egyszemélyes ágy;
  • Hálószoba 2: kétszemélyes kihúzható ágy, gardróbszekrény;
  • Nappali: étkezőasztal 10 székkel, kétszemélyes kanapé, TV (UPC bekötéssel), CD lejátszó / rádiósmagnó, fatüzelésű kályha;
  • Konyha: hűtő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kenyérpirító, 10 fő kiszolgálását biztosító konyhai eszközök;
  • Fürdő / WC:  zuhanykabin, mosdó, WC, független fűtőtest;
  • Tetőtér: 4 db egyszemélyes ágy, asztal;

A házban színes TV műholdas csatornákkal (UPC), WIFI, CD lejátszó / rádiósmagnó, ágyak mellett olvasólámpák találhatóak.

A félig fedett terasz esős időben is lehetővé teszi a kiülést, a természet közvetlen érzékelését, csodálatát.  A napozás mellett a sportolás, túrázás kipihenését is szolgálják a kényelmes, állítható helyzetű napozóágyak, külső garnitúra (asztal + 6 szék), 4 db napozóágy teszi kényelmesebbé. Vendégeink aktív kikapcsolódását teszi lehetővé a teraszon elhelyezett kültéri ping-pong asztal, a kerti focipálya kiskapukkal, tollaslabda, petang, röplabda.